Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Σέντρα στην 13η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει σήμερα 5 αναμετρήσεις.

Τορπέντο – Μπάτε (19/06, 15:00): Ικανοποιητική η παρουσία της Τορπέντο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δείχνει ότι δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς (2-2-0), υποδέχεται την Μπάτε, που προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1Χ

Γκρανίτ – Ντιναμό Μπρεστ (19/06, 15:00): Μπορεί η γενικότερη απόδοση της Γκρανίτ φέτος να χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις, εντούτοις εντός έδρας πάντα καταφέρνει να πάρει αποτέλεσμα. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (7), συνήθως σκοράρει. «Ανοιχτά» παιχνίδια κάνει και η Ντιναμό Μπρεστ εκτός έδρας, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Ναφτάν – Μινσκ (19/06, 15:00): Σε κακό μομέντουμ η Ναφτάν, δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και μοιραία έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία. Με περισσότερες επιλογές η Μινσκ, είναι καλύτερη ομάδα και το έχει δείξει και εκτός έδρας, όπου μετράει ρεκόρ 3-0-2. Θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό

Σλατσκ – Μπελσίνα (19/06, 15:00): Πρόκειται για ντέρμπι της «ουράς» ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Πέντε ήττες για τη Σλατσκ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, «καίγεται» για την επικράτηση κόντρα στην Μπελσίνα, που τελευταία δεν πατάει καλά. Περιμένουμε «κλειστό» ματς και επιλογή μας είναι το ΝG.

Προγνωστικό: NG

Κρουμκάτσι – Βίτεμπσκ (19/06, 19:00): Η ομάδα-έκπληξη της μέχρι τώρα σεζόν είναι η Κρουμκάτσι, απόλυτα δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ειδικά εντός έδρας, έχει δείξει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μετράει ρεκόρ 4-0-1, υποδέχεται τη Βίτεμπσκ, που επίσης είναι σε καλό μομέντουμ και μπορεί να απειλήσει εκτός έδρας. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος