Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τρεις αναμετρήσεις.

Σόλιγκορσκ – Ίσλοχ (20/06, 16:00): Απ’ τις ομάδες που έχουν κερδίσει θετικά σχόλια η Σόλιγκορσκ, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και δείχνει ότι μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Εντός έδρας είναι αξιόλογη, προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδο της, μπορεί να κερδίσει και την Ίσλοχ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για τη ζημιά εκτός έδρας, εκεί μετρούν ρεκόρ 3-1-1.

Προγνωστικό: Άσσος

Γκορόντεγια – Σλάβια (20/06, 18:30): Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της η Γκοροντέγια, που προσπαθεί να απομακρυνθεί απ’ τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε, υποδέχεται σήμερα τη Σλάβια, που είναι μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες των πρώτων 12 αγωνιστικών. Μόλις μια ήττα μετρούν οι φιλοξενούμενοι σε πέντε εκτός έδρας ματς (2-2-1) φέτος, μπορούν να κερδίσουν στην έδρα της Γκορόντεγια.

Προγνωστικό: 2 DNB

Ντιναμό Μινσκ – Νεμάν Γκρόντνο (20/06, 19:00): Απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας η Ντιναμό Μινσκ, αρχίζει να απειλεί την Μπάτε Μπορίσοφ και δείχνει ικανή να απειλήσει για τον τίτλο. Στον αντίποδα, δεν ικανοποιεί η Νεμάν Γκρόντνο, βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση, είναι κάκιστη εκτός έδρας (0-1-4). Θα πάμε με τον εύκολο άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος και Over 2,5