Προγνωστικά Α’ Λετονίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Λετονίας και στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Καραμπά – Ντόγκαβπιλς (26/06, 17:00): Την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει σήμερα η Καραμπά και να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας. Αήττητη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Ντόγκαβπιλς βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις βαθμούς μετά από έντεκα παιχνίδια. Στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.20 @ Magicbet)

Λιεπάγια – Ρίγας Σκόλα (26/06, 19:00): Επιστροφή στις νίκες μετά από δυο σερί ήττες για την Λιεπάγια, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Ρίγας Σκόλα. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Ρίγας Σκόλα, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη από τρεις σερί ισοπαλίες. Αμφότερες ”βγάζουν” το Under στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και αναμένουμε χαμηλό σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)