Προγνωστικά Α’ Λετονίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Λετονίας, με την Γιελγκάβα να υποδέχεται την Σπάρτακς και την Βέντσπιλς να φιλοξενεί την ουραγό Ντόγκαβπιλς.

Γιελγκάβα – Σπάρτακς (18/06, 16:00): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Γιελγκάβα, με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η πρωτοπόρος πλεόν Σπάρτακς θέλει να διατηρηθεί στη θέση της και η νίκη σήμερα είναι αναγκαία. Προέρχεται από δυο σερί νίκες, ούσα αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2

Βέντσπιλς – Ντόγκαβπιλς (18/06, 18:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το ”χαστούκι” της προηγούμενης αγωνιστικής με την ήττα από την Σπάρτακς, θέλει η Βέντσπιλς. Αήττητη στα έξι εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία. Τον πρώτο της βαθμό μετά από έξι σερί ήττες κατάφερε να πάρει η Ντόγκαβπιλς, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 1 & N/G