Λευκορωσία

Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Ίσλοχ – Ντιναμό Μινσκ (25/06, 15:00): Γρήγορα επέστρεψε στις ήττες η Ίσλοχ, που δεν κατάφερε να πάρει τίποτα απ’ το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σόλιγκορσκ (3-0). Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται και η Ντιναμό Μινσκ, το νικηφόρο σερί της οποίας σταμάτησε με τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την ουραγό Νεμάν Γκρόντνο.

Προγνωστικό: Διπλό

Μπελσίνα – Ναφτάν (25/06, 15:00): Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Μπελσίνα και Ναφτάν, με τις δύο ομάδες να έρχονται από μεγάλα αρνητικά σερί. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες (0-2-4), δε σκόραραν στις δύο εξ αυτών. Στο ίδιο… χάλι και η Ναφτάν, δεν έχει νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-3-2), είναι κακή εκτός έδρας με ρεκόρ (0-1-4). Οι κακές άμυνες μας οδηγούν στο G/G.

Προγνωστικό: G/G

Σλάβια – Σόλιγκορσκ (25/06, 19:00): Σε κακό μομέντουμ η Σλάβια, προέρχεται από δύο σερί ήττες, η τελευταία εκ των οποίων με 4-2 εκτός έδρας απ’ την Γκοριντέα. Στον αντίποδα, η Σόλιγκορσκ βρήκε τη φόρμα της, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες μάλιστα δε δέχτηκε καν γκολ (7-0 τα γκολ). Λογική επιλογή η νίκη των φιλοξενουμένων.

Προγνωστικό: Διπλό

Μπάτε – Βίτεμπσκ (25/06, 20:00): Μπορεί να ζορίστηκε πολύ η Μπάτε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Τορπέντο εκτός έδρας, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2 χάρη σ’ ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Στον αντίποδα, η Βίτεμπσκ προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει εναντίον της Μπάτε.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ