Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Ναφτάν – Νεμάν Γκρόντνο (02/07, 17:30): Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Ναφτάν και Νεμάν Γκρόντνο, με τις δύο ομάδες να καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις. Ουραγός η Νεμάν με 10 πόντους, μόλις έναν πόντο χαμηλότερα απ’ τη Ναφτάν. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, πήραν 4 πόντους στα τελευταία δύο ματς, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2

Σλατσκ – Ίσλοχ (02/07, 18:00): Απ’ τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή η Σλατσκ, πήρε 4 πόντους στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και κέρδισε έδαφος στη βαθμολογία (14η). Στον αντίποδα, η Ίσλοχ πήρε μόλις έναν πόντο στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς (0-1-2), είναι ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο γήπεδο της. Δεν εμπιστευόμαστε ακόμη τους γηπεδούχους, θα πάμε με το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal

Γκοριντέα – Μπάτε (02/07, 19:00): Απ’ τις ομάδες έκπληξη της μέχρι τώρα σεζόν η Γκοριντέα, πήρε τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, προέρχεται από δύο σερί «τρίποντα» με επιμέρους σκορ 7-3! Αρχίζει να συνέρχεται και η Μπάτε, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες με επιμέρους σκορ 8-1 και θέλει ακόμη μια νίκη, την οποία θεωρούμε ότι έχει την ποιότητα να πάρει, παρά το γεγονός ότι φέτος δεν πείθει εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Διπλό

Βίτεμπσκ – Ντιναμό Μπρεστ (02/07, 19:30): «Καίγεται» για νίκη η Βίτεμπσκ, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και έχει υποχωρήσει πολύ στη βαθμολογία (11η). Από δύο σερί ήττες προέρχεται και η Ντιναμό Μπρεστ, που πήρε μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3). Κακές άμυνες αμφότερες, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G