Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τη διεξαγωγή εννέα αναμετρήσεων, ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Ουντινέζε – Πεσκάρα (23/10, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ουντινέζε, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, στο οποίο ευελπιστεί να δώσει τέλος στο σημεριό παιχνίδι με την Πεσκάρα. Τα “δελφίνια” αγνοούν και αυτά τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Αταλάντα – Ίντερ (23/10, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Αταλάντα, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια. Κόντρα στην Ίντερ θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, ποντάροντας πολλά και στην αγωνιστική καθίσηζη της αντιπάλου της. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα.

Προγνωστικά: G/G (1.75 @ Goalbet)

Κάλιαρι – Φιορεντίνα (23/10, 16:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Κάλιαρι, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έφερε και εντός πρώτης δεκάδας. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, όμως κόντρα στην Φιορεντίνα δεν θα είναι εύκολα. Οι “βιόλα” παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί τους. Παράλληλα, μετράει μόλις ένα βαθμό στα τρία φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το αμφίσκορο και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικά: G/G (1.75 @ Betshop)

Κροτόνε – Νάπολι (23/10, 16:00): Μόλις ένα βαθμό μετράει σε εφτά αγωνιστικές η Κροτόνε, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. “Καίγεται” για να πάρει το πρώτο της τρίποντο, ωστόσο είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα καταφέρει κόντρα στη Νάπολι. Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σήμερα η Νάπολι, η οποία είναι και το φαβορί για το τρίποντο.

Προγνωστικά: 2 & Over 2.5 (1.80 @ Magicbet)

Έμπολι – Κιέβο (23/10, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε κανένα από τα πέντε αυτά παιχνίδια της. Από την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Κιέβο, έχοντας επίσης και μια νίκη. Έχει επικρατήσει στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικά: N/G (1.70 @ Interwetten)

Τορίνο – Λάτσιο (23/10, 16:00): Μια πολύ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο “Olimpico Grande Torino” με την Τορίνο να υποδέχεται τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, έχοντας πάρει τη νίκη στα τρία τελευταία και κόντρα στην Λάτσιο θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Αήττητοι παραμένουν στα τρία τελευταία παιχνίδια τους και οι Ρωμαίοι, με δυο νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό. Αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Over 2.5 (2.00 @ Mybet)

Μπολόνια – Σασουόλο (23/10, 19:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Μπολόνια, αν και δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Από την πλευρά της, η Σασουόλο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο διαδοχικές ήττες και σήμερα θα ψάξει το 2×2. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.90 @ Stoiximan)

Ρόμα – Παλέρμο (23/10, 21:45): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο αποψινό παιχνίδι με το Παλέρμο, η Ρόμα. Σε εξαιρετική κατάσταση μετά και τα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Ίντερ (2-1) και Νάπολι (1-3). Πολύ κακό ξεκίνημα για το Παλέρμο, που εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, αγνοώντας παράλληλα τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αναμένουμε νίκη της Ρόμα σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: 1 & Over 3.5 (3.10 @ Goalbet)