Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Φιορεντίνα – Αταλάντα (16/10, 13:30): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια υπέστη η Φιορεντίνε, η οποία μετρούσε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τότε. Κόντρα στην Αταλάντα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, όμως δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς η Αταλάντα προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και στη σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Τζένοα – Έμπολι (16/10, 16:00): Μετά από τρεις αγωνιστικές όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Τζένοα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σήμερα θέλει ακόμη μια νίκη. Αντιθέτως η Έμπολι δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κανένα παιχνίδι από αυτά.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Goalbet)

Ίντερ – Κάλιαρι (16/10, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υπέστη και πάλι η Ίντερ, η οποία μετρούσε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται με τη σειρά της η Κάλιαρι, η οποία θέλει να συνεχίσει σε αυτά τα θετικά αποτελέσματα, έχοντας όμως ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Betshop)

Λάτσιο – Μπολόνια (16/10, 16:00): Έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, η Λάτσιο είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και κόντρα στην Μπολόνια θα κυνηγήσει ακόμη ένα τρίποντο. Παράλληλα δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ εδώ και δυο αγωνιστικές. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν και πάλι την ήττα, μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσαν μια νίκη και μια ισοπαλία. Δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Σασσουόλο – Κροτόνε (16/10, 16:00): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά και από την ήττα της προηγούμενη αγωνιστικής, έχει σήμερα η Σασσουόλο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κροτόνε. Νικηφόρο τα δυο τελευταία παιχνίδια, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη Κροτόνε δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη ακόμη, μετρώντας μια ισοπαλία και έξι ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.00 @ Interwetten)

Κιέβο – Μίλαν (16/10, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Κιέβο, μετά και από την ήττα στην έδρα της Νάπολι (2-0) και πλέον ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αν και δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Μίλαν. Οι “ροσονέρι” είναι αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, θέλοντας να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Mybet)