Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Νάπολι – Ρόμα (15/10, 16:00): Το παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται στο “Σαν Πάολο”, εκεί όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Ρόμα, σε μια μάχη για τη δεύτερη θέση. Από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Νάπολι, η οποία μετρούσε τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τότε. Από την πλευρά της, η Ρόμα δεν είναι σταθερή στα φετινά παιχνίδια της, μετρώντας μόλις ένα βαθμό στα τρία φετινά παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Πεσκάρα – Σαμπντόρια (15/10, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Πέσκαρα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Παράλληλα έχει σκοράρει μόλις δυο φορές. Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια όμως και η Σαμπντόρια, η οποία προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Και οι δυο ομάδες θέλουν άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Γιουβέντους – Ουντινέζε (15/10, 21:45): Από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Γιουβέντους, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί της και κόντρα στην Ουντινέζε. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, όπου και μετρούν μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που παίρνουν τη νίκη σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.70 @ Betshop)