Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με τα υπόλοιπα εφτά παιχνίδια.

Λάτσιο – Πεσκάρα (17/09, 19:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο παιχνίδια θέλει στη σημερινή αναμέτρηση η Λάτσιο, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κιέβο. Στο προηγούμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Λάτσιο. Από την πλευρά της, η Πεσκάρα προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, εντός έδρας από την Ίντερ (1-2). Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο αποστολή στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Stoiximan)

Νάπολι – Μπολόνια (17/09, 21:45): Τη νίκη που θα την διατηρήσει στο κυνήγι της Γιουβέντους, θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Νάπολι. Οι “παρτενοπέι” παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής. Από τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια προέρχεται και η Μπολόνια, η οποία έχει και μια ήττα μέχρι τώρα. Θέλει ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας της, όταν και είχε ηττηθεί με 5-1 από την Τορίνο. Πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό, καθώς αμφότερες έχουν σκοράρει και στα τρία παιχνίδια τους μέχρι τώρα.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Goalbet)