Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωταθλημα της Α’ Ιταλίας. Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο βράδυ με το παιχνίδι Έμπολι – Κροτόνε.

Μπολόνια – Κάλιαρι (11/09, 13:30): Να επιστρέψει στις νίκες μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει η Μπολόνια, η οποία προέρχεται από την συντριβή με 5-1 στην έδρα της Τορίνο. Νικηφόρο το εντός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Κάλιαρι δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Αμφότερες έχουν σκοράρουν στα παιχνίδια τους, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Αταλάντα – Τορίνο (11/09, 16:00): Μετά από δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Αταλάντα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στα παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί σε αμφότερα από Λάτσιο (3-4) και Σαμπντόρια (2-1). Από την πλευρά της, η Τορίνο μπορεί να μην κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τη έδρα της Μίλαν (3-2), ωστόσο ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπολόνια (5-1). Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και αναμένουμε μεγάλο σκορ και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.00 @ Goalbet)

Κιέβο – Λάτσιο (11/09, 16:00): Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Λάτσιο, η Κιέβο. Στο προηγούμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της είχε επικρατήσει με 2-0 της Ίντερ. Από ήττα προέρχεται και η Λάτσιο, η οποία δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους (0-1) και πλέον ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Τζένοα – Φιορεντίνα (11/09, 16:00): Πολύ καλό ξεκίνημα στη χρονιά πραγματοποιεί η Τζένοα, η οποία έχει επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια της. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια δύσκολη αντίπαλο, όπως η Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί στο πρώτο παιχνίδι τους να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό κόντρα στην Γιουβέντους (2-1), ωστόσο προέρχονται από νίκη 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)

Μίλαν – Ουντινέζε (11/09, 16:00): Μπορεί να ξεκίνησε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η δίκια για την Μίλαν, που δεν κατάφερε να βγει αλώβιτη από την αναμέτρηση με τη Νάπολι (4-2), εκτός έδρας. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό παιχνίδι με την Ουντινέζε. Εν αντιθέση με την αντίπαλο της, η Ουντινέζε μπορεί να ξεκίνησε με ήττα (4-0) από τη Ρόμα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι της, κόντρα στην Έμπολι (2-0). Αναμένεται μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Ρόμα – Σαμπντόρια (11/09, 16:00): Μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει η Ρόμα μετά από δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο σημερινό παιχνίδι θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη, με σκοπό να περάσει την αντίπαλο της στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο όμως, καθώς η Σαμπντόρια πραγματοποιεί πολύ δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια της μέχρι τώρα. Και σε αυτό το παιχνίδι αναμένουμε μεγάλο σκορ, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.57 @ Mybet)

Πεσκάρα – Ίντερ (11/09, 21:45): Αήττητη παραμένει μετά από δυο παιχνίδια η ομάδα της Πεσκάρα, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Προέρχεται από την εκτός έδρας άνετη επικράτηση επί της Σασουόλο με 0-3. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η Ίντερ αγνοεί τη νίκη μέχρι τώρα, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Επιλογή μας να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1Χ (2.05 @ Stoiximan)