Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Γιουβέντους – Σασουόλο (10/09, 19:00): Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Γιουβέντους, η οποία έχει επικρατήσει κατά σειρά των Φιορεντίνα (2-1) και Λάτσιο (0-1). Ωστόσο, αναμένεται να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά, η Σασουόλο μπορεί να ξεκινήσει με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα από την Πεσκάρα, εντός έδρας, με σκορ 0-3. Δύσκολη η σημερινή της αποστολή. Επιλογή μας το 2-3 Goal στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Παλέρμο – Νάπολι (10/09, 21:45): Μόλις ένα βαθμό μετράει μετά από τα δυο πρώτα παιχνίδια, το Παλέρμο, το οποίο προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ίντερ. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Μετά και τη νίκη επί της Μίλαν (4-2) έχει ανεβασμένο ηθικό. Είναι το φαβορί για να πάρουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (1.95 @ Goalbet)