Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, όπου διεξάγονται οκτώ παιχνίδια, χωρίς κάποιο από αυτά να έχει το χαρακτήρα ντέρμπι.

Ίντερ – Παλέρμο (28/08, 19:00): Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Ίντερ, η οποία γνώρισε την ήττα στην έδρα της Κιέβο, με 2-0, και σήμερα θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της, θέλει τη νίκη κόντρα στην Παλέρμο, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Σασσουόλο. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5.

Προγνωτικό: Under 2.5 (1.93 @ Stoiximan)

Κάλιαρι – Ρόμα (28/08, 21:45): Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Τζένοα (3-1). Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Ρόμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας 4-0 της Ουντινέζε. Ωστόσο, προέρχονται από την ήττα με 0-3 από την Πόρτο, που την άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ίσως την επηρεάσει και σήμερα.

Προγνωτικό: Over 2.5 (1.75 @ Goalbet)

Κροτόνε – Τζένοα (28/08, 21:45): Με ήττα συνδύασει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία η Κροτόνε, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια (1-0). θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην Τζένοα, αν και δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Οι “ροσομπλού” μπήκαν δυνατά στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 της Καλιάρι και κόντρα στην δεύτερη νεοφώτιστη, Κροτόνε, θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη.

Προγνωτικό: 2 (2.05 @ Betshop)

Φιορεντίνα – Κιέβο (28/08, 21:45): Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα θέλει η Φιορεντίνα, στο σημερινό παιχνίδι με την Κιέβο. Οι “βιόλα” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Γιουβέντους, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Κιέβο είναι με ανεβασμένο ηθικό, μετά την εντός επικράτηση επί της Ίντερ (2-0), για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει το 2×2 σήμερα.

Προγνωτικό: 2-3 Goal (2.00 @ Magicbet)

Σαμπντόρια – Αταλάντα (28/08, 21:45): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι με την Αταλάντα, η Σαμπντόρια, μετά και το “διπλό” στην έδρα της Έμπολι (0-1). Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στο κοντράστ συναισθημάτων για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα παρότι προσπάθησε για κάποιο βαθμό, εν τέλει γνώρισε την εντός έδρας ήττα (3-4) από την Λάτσιο σε ένα πλούσιο παιχνίδι. Θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς σήμερα.

Προγνωτικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σασσουόλο – Πεσκάρα (28/08, 21:45): Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα η Σασσουόλο, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Παλέρμο, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κόντρα στην Πεσκάρα θέλει να κάνει το 2×2. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι. Ευελπιστούν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωτικό: Under 2.5 (1.80 @ Mybet)

Τορίνο – Μπολόνια (28/08, 21:45): Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα η Τορίνο, η οποία γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μίλαν (3-2) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η “Γκρανάτα” πάλεψε για κάτι καλύτερο, ωστόσο στάθηκε άτυχη. Πλέον, κόντρα στην Μπολόνια θέλει να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Κροτόνε.

Προγνωτικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Ουντιντέζε – Έμπολι (28/08, 21:45): Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος η Ουντινέζε, η οποία γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Ρόμα (4-0). Θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη κόντρα στην Έμπολι, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται και αυτοί από ήττα, καθώς δεν τα κατάφεραν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σαμπντόρια (0-1). Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωτικό: Under 2.5 (1.62 @ Goalbet)