Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο πολύ δυνατά παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, εκεί όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Γιουβέντους και η Νάπολι την Μίλαν.

Λάτσιο – Γιουβέντους (27/08, 19:00): Με νίκη κατάφερε να ξεκινήσει τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Λάτσιο, η οποία πέρασε από την έδρα της Αταλάντα (3-4), έστω και “καρδιοχτύπησε”. Στο σημερινό παιχνίδι, θέλει να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και να κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους ξεκίνησε και αυτή με νίκη της φετινές της υποχρεώσεις, επικρατώντας εντός έδρας της Σαμπντόρια (2-1). Θέλει να κάνει το 2×2, αν και δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Η προϊστορία είναι υπέρ της, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις πέντε τελευταίς επισκέψεις της εκεί (0-1-4).

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Νάπολι – Μίλαν (27/08, 21:45): Δυο πολύτιμους βαθμούς πέταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Νάπολι, η οποία έμεινε στο 2-2, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πεσκάρα. Πλέον, κόντρα στην Μίλαν θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη και να μην χάσει και άλλους βαθμούς. Από την πλευρά της, η Μίλαν ξεκίνησε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-2 της Τορίνο, εντός έδρας, αν και παραλίγο να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας. Θα προσπαθήσει να φύγει αλώβιτη από το παιχνίδι αυτό σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)