Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (12/03) η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Σασουόλο – Μπολόνια (12/03, 13:30): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Σασουόλο, η οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα παιχνίδι από αυτά. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μπολόνια, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Ίντερ – Αταλάντα (12/03, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ, μετά και από την εντός έδρας ήττα από την Ρόμα (1-3). Την περασμένη Κυριακή, “πέρασε” με άνεση από την έδρα της Κάλιαρι (1-5). Από την πλευρά της, η Αταλάντα παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες στο σερί της αυτό, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία από αυτά. Και σε αυτή την αναμέτρηση θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Κάλιαρι (12/03, 16:00): Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό παιχνίδι για την Φιορεντίνα, η οποία αγνοεί το τρίποντο εδώ και τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο αγωνιστικές, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη η Κάλιαρι, που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ίντερ (1-5). Στηρίζουμε τους γηπεδούχους σε συνδυασμό με ένα μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Νάπολι – Κροτόνε (12/03, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι, μετά και από την εντός έδρας ήττα της από την Αταλάντα (0-2). Το περασμένο Σάββατο, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ρόμα (1-2) και μπήκε και πάλι στο παιχνίδι για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Κροτόνε, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, όπου μετά από πέντε ήττες κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε αυτά τα παιχνίδια.

Προγνωστικό: N/G (1.50 @ Interwetten)

Κιέβο – Έμπολι (12/03, 16:00): Με μόνο στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αναμένεται να παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι η Κιέβο, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μίλαν (3-1). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία από αυτά. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Ουντινέζε (12/03, 16:00): Στις αρνητικές εμφανίσεις έχει επιστρέψει για τα καλά η Πεσκάρα, η οποία μετά την “πεντάρα” επί της Τζένοα, μετράει δυο σερί ήττες κόντρα σε Κιέβο (2-0) και Σαμπντόρια (3-1). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Ουντινέζε, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 με την Γιουβέντους. Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.20 @ Interwetten)

Παλέρμο – Ρόμα (12/03, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών για την Ρόμα, η οποία υπέστη την εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Νάπολι. Επιλογή μας είναι το διπλό της Ρόμα, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (1.85 @ Interwetten)