Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Ρόμα – Νάπολι (04/03, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ρόμα, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια της, ούσα και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πέντε βαθμούς πίσω της είναι η Νάπολι, η οποία και προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από 14 αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αναμένεται πολύ δυνατό παιχνίδι και επιλογή μας είναι το 4-5 Goal.

Προγνωστικό: 4-5 Goal (3.00 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Πεσκάρα (04/03, 19:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Σαμπντόρια, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Επιστροφή στις ήττες για την Πεσκάρα, η οποία μετά το 5-0 επί της Τζένοα, γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Κιέβο. Στηρίζουμε την έδρα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Μίλαν – Κιέβο (04/03, 21:45): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Μίλαν, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Από την πλευρά της, η Κιέβο επέστρεψε στις νίκες μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι (1-3), επικρατώντας με 2-0 της Πεσκάρα. Στο παιχνίδι αυτό επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)