Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 26η αγωνιστική της Α’ Ιταλίας.

Παλέρμο – Σαμπντόρια (26/02, 13:30): Εντός επικίνδυνης ζώνης εξακολουθεί να βρίσκεται η Παλέρμο, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα (1-3), ηττήθηκε και στην έδρα της Γιουβέντους (4-1). Αντιθέτως, από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Σαμπντόρια, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Αμφίσκορο στο τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων, οπότε και αναμένουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Τζένοα – Μπολόνια (26/02, 16:00): Δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και εννέα αγωνιστικές η Τζένοα, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της. Έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με την πιο πρόσφατη να είναι από την ουραγό Πεσκάρα (5-0). Παράλληλα, ούτε η Μπολόνια έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες εξ αυτών. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Κροτόνε – Κάλιαρι (26/02, 16:00): Άποντη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Κροτόνε, έχοντας γνωρίσει ισάριθμες ήττες, ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει ούτε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Παραμένει έτσι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ωστόσο, ούτε η Κάλιαρι έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου επιλέγουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Σασουόλο – Μίλαν (26/02, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Σασουόλο, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα 1-3 από την Κιέβο, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ουντινέζε (1-2). Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μόνο νίκες κόντρα στην Μίλαν η Σασουόλο, σε τρία εντός έδρας παιχνίδια, οπότε και επιλέγουμε ακόμη μια, βάση προϊστορίας.

Προγνωστικό: 1 (3.10 @ Interwetten)

Κιέβο – Πεσκάρα (26/02, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη η Κιέβο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι (1-3). Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη (εντός αγωνιστικού χώρου) στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πεσκάρα, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Τζένοα, στο ντεμπούτο του Ζντένεκ Ζέμαν στον πάγκο της. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Λάτσιο – Ουντινέζε (26/02, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Λάτσιο, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια, διεκδικώντας μια θέση στην Ευρώπη. Αντιθέτως, μια ισοπαλία και δυο ήττες μετράει κατά σειρά η Ουντινέζε εδώ και τρία παιχνίδια και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θα πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Ίντερ – Ρόμα (26/02, 21:45): Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Μίλανο. Η γηπεδούχους Ίντερ προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, μετά και την ήττα της από την Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα μετράει τρεις σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα σερί τους αυτά, οπότε και επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Interwetten)