Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Μπολόνια – Ίντερ (19/02, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μπολόνια, έχοντας γνωρίσει την ήττα στις τρεις τελευταίες εξ αυτών. Αντιθέτως, η Ίντερ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα από την Γιουβέντους (1-0), επικρατώντας εντός έδρας της Έμπολι με σκορ 2-0. Σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, την στηρίζουμε σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Κάλιαρι (19/02, 16:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σαμπντόρια, η οποία και προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Αντιθέτως, η Κάλιαρι αγνοεί τους τρεις βαθμούς εδώ και τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε καλύτερη κατάσταση ο γηπεδούχοι, επιλογή μας είναι ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Τζένοα (19/02, 16:00): Χωρίς νίκη εξακολουθεί να παραμένει εδώ και 22 αγωνιστικές η Πεσκάρα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και 17 ήττες σε αυτό το σερί της, έχοντας γνωρίσει την ήττα στα έξι τελευταία από αυτά, ενώ παραμένει και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτης της νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και έξι ήττες έχει η Τζένοα, που θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το “συχνό” αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)

Κιέβο – Νάπολι (19/02, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Κιέβο, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, η Νάπολι αγνοεί την ήττα εδώ και 13 αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Θέλει να αντιδράσει μετά και την ήττα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Σασουόλο (19/02, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Ουντινέζε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φιορεντίνα (3-0). Από εντός έδρας ήττα προέρχεται από την πλευρά της και η Σασουόλο, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι το θετικό κόντρα στην Κιέβο (1-3). “Μάχονται” για την 12η θέση, με την επιλογή μας να είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Ρόμα – Τορίνο (19/02, 19:00): Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ρόμα, μετά και την ήττα στην έδρα της Σαμπντόρια (3-2). Συγκεκριμένα, επικράτησε κατά σειρά των Φιορεντίνα (4-0) και Κροτόνε (0-2). Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε και πάλι η Τορίνο, μετά από πέντε αγωνιστικές με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας της ουραγού Πεσκάρα (5-3). Επιλογή μας στο παιχνίδι είναι το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Μίλαν – Φιορεντίνα (19/02, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Μίλαν, η οποία μετά τη νίκη επί της Μπολόνια (0-1), έφυγε με ένα βαθμό από την έδρα της Λάτσιο (1-1). Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με άνεση 3-0 της Ουντινέζε. Αμφότερες “μάχονται” για την έβδομη θέση της βαθμολογίας. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)