Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας.

Τορίνο – Αταλάντα (29/01, 13:30): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Τορίνο, στην έδρα της Μπολόνια (2-0). Αντιθέτως, η Αταλάντα επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 1-0 της Σαμπντόρια, μετά και την ήττα στην έδρα της Λάτσιο (2-1). Αναμένουμε δυνατό παιχνίδι σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Κάλιαρι – Μπολόνια (29/01, 16:00): Την τέταρτη ήττα της στα έξι τελευταία παιχνίδια της υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Κάλιαρι, που μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη. Έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, έχοντας και μια ήττα. Από την δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Μπολόνια, που επικράτησε με 2-0 της Τορίνο. Έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Interwetten)

Κροτόνε – Έμπολι (29/01, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Κροτόνε, η οποία προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Έμπολι προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα τρία αυτά παιχνίδια της. Επιλογή μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Τζένοα (29/01, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Φιορεντίνα, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία της παιχνίδια με Γιουβέντους (2-1) και Κιέβο (0-3). Από την πλευρά της, η Τζένοα εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου μετά από τέσσερις σερί ήττες, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, ωστόσο επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Σασουόλο – Γιουβέντους (29/01, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Σασουόλο, η οποία έχει επικρατήσει στα δυο τελευταία. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, με σκοπό να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Γιουβέντους, η οποία και επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο, μετά και την ήττα στην έδρα της Φιορεντίνα (2-1). Παραμένει μόνη πρώτη, ούσα και το φαβορί στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Μίλαν (29/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ουντινέζε, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις διαδοχικές ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά. Από την πρώτη της ήττα μετα από τρεις αγωνιστικές, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, προέρχεται η Μίλαν, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στη Νάπολι (1-2). Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Ρόμα (29/01, 16:00): Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Σαμπντόρια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο. Από την πλευρά της, η Ρόμα προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια με σκοπό να μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους. Συχνό το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Interwetten)

Νάπολι – Παλέρμο (29/01, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα αγωνιστικές η Νάπολι, η οποία και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το διπλό επί της Μίλαν (1-2), δεν θα δυσκολευτεί στο αποψινό παιχνίδι. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 1/1 (1.42 @ Interwetten)