Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με οκτώ αγωνιστικές συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Γιουβέντους – Λάτσιο (22/01, 13:30): Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες. Από τη μια πλευρά, η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Φιορεντίνα (2-1), έχοντας ως στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή. Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την άλλη πλευρά η Λάτσιο, κόντρα σε Κροτόνε (1-0) και Αταλάντα (2-1). Δύσκολη η αποστολή της στο σημερινό παιχνίδι. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Τζένοα – Κροτόνε (22/01, 16:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τζένοα, η οποία και αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Κόντρα στην Κροτόνε ευελπιστεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως και η αντίπαλος της προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο γκολ.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Interwetten)

Παλέρμο – Ίντερ (22/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. “Καίγεται” για βαθμούς, καθώς είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην ανεβασμένη Ίντερ, η οποία και προέρχεται από εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανωσεις.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.15 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Σασουόλο (22/01, 16:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογία είναι η Πεσκάρα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και 17 αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δώδεκα ήττες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Σασουόλο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Χ2 (1.30 @ Interwetten)

Μπολόνια – Τορίνο (22/01, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπολόνια, η οποία πήρε τη νίκη στην έδρα της Κροτόνε (0-1), μετά και την ήττα από την Γιουβέντους (3-0). Έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τορίνο, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ισοπαλίες, μετά και τη νίκη επί της Τζένοα (1-0).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Έμπολι – Ουντινέζε (22/01, 16:00): Αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Παράλληλα δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε παραμένει μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο διαδοχικές ήττες. Αναμένουμε χαμηλό σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Αταλάντα – Σαμπντόρια (22/01, 19:00): Μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Αταλάντα γνώρισε την ήττα στην έδρα της Λάτσιο (2-1) και επιθυμεί πλέον άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Σαμπντόρια, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Ρόμα – Κάλιαρι (22/01, 21:45): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρόμα, η οποία μετά την ήττα στην έδρα της Γιουβέντους (1-0), μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας κρατήσει το μηδέν στις δυο τελευταίες εξ αυτών. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια της πανηγύρισε η Κάλιαρι, μετά και το 4-1 επί της Τζένοα, μετρώντας παράλληλα και μια ήττα σε αυτά τα τρία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)