Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Κάλιαρι – Τζένοα (15/01, 13:30): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κάλιαρι, μετά και την εντός έδρας νίκη 4-3 επί της Σασουόλο. Έστω και δύσκολα ηττήθηκε στην έδρα της Μίλαν (1-0). Άποντη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τζένοα, η οποία έχει ηττηθεί πλέον στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Στην ισοβαθμία οι δυο ομάδες, με απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Λάτσιο – Αταλάντα (15/01, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Λάτσιο, που επικράτησε με 1-0 της Κροτόνε. Αυτή ήταν και η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια βαριά ήττα από την Ίντερ (3-0). Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Αταλάντα, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.70 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Έμπολι (15/01, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σαμπντόρια, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την άλλη πλευρά, η Έμπολι πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Παραμένει μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιλογή μας το 2-3 Goal.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σασουόλο – Παλέρμο (15/01, 16:00): Αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σασουόλο, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Τορίνο (0-0). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Παλέρμο, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και θα επιλέξουμε το χαμηλό αποτέλεσμα.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.85 @ Interwetten)

Νάπολι – Πεσκάρα (15/01, 16:00): Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Νάπολι, η οποία και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Αντιθέτως, η Πεσκάρα δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο εδώ και 16 αγωνιστικές, όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες, παραμένοντας στην τελευταία θέση.

Προγνωστικά: 1 & N/G (1.90 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Ρόμα (15/01, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Ουντινέζε, η οποία και ευελπιστεί σε άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Ρόμα, έχοντας πάρει τη νίκη στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια ήττα. Παίρνει ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικά: 2 (1.85 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (15/01, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Φιορεντίνα, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, η Γιουβέντους προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ούσα και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.90 @ Interwetten)