Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Μίλαν – Τορίνο (21/08, 19:00): Με νέες βλέψεις ξεκινάει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Μίλαν, η οποί έχει υποστεί ριζικές αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι. Στόχος της είναι να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γι’ αυτό το λόγο θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Για μια ευρωπαϊκή θέση στοχεύει και η Τορίνο, η οποία έχει δυναμώσει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.87 @ Stoiximan)

Αταλάντα – Λάτσιο (21/08, 21:45): Δύσκολο έργο περιμένει την Αταλάντα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μέργκαμο καλείται να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λάτσιο, έχοντας ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις, μετά και τη νίκη 3-0 επί της Κρεμονένσε για το κύπελλο. Σε μια σαφώς καλύτερη χρονιά ευελπιστεί η Λάτσιο φέτος, με πρώτο στόχο της να είναι η επιστροφή στην Ευρώπη. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Goalbet)

Μπολόνια – Κροτόνε (21/08, 21:45): Την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έχει η Μπολόνια, η οποία υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κροτόνε. Θετικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στη σεζόν, που επικράτησαν 2-0 στο κύπελλο της Τραπάνι. Με μόνο στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ξεκινάει τη χρονιά της η Κροτόνε, γνωρίζοντας πως το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, έχοντας αποχαιρετήσει ήδη το θεσμό του κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Βερόνα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Betshop)

Κιέβο – Ίντερ (21/08, 21:45): Με πολλές βλέψεις ξεκινάει τη φετινή της χρονιά η Κιέβο, που στοχεύει πλέον σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Ξεκίνησε θετικά τις φετινές της υποχρεώσεις, επικρατώντας με 3-0 της Βίρτους Εντέλα για το κύπελλο. Σε μια κάλυτερη πορεία ελπίζει από την πλευρά της η Ίντερ, που με τον Ολλανδό Ντε Μπουρ στον πάγκο της θέλει να επιστρέψει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας της, ωστόσο εμείς την στηρίζουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Magicbet)

Έμπολι – Σαμπντόρια (21/08, 21:45): Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης η Έμπολι, λόγω έδρας, ωστόσο δεν έχει εύκολο έργο. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη τη φετινή χρονιά, επικρατώντας στο κύπελλο των Βιτσέντζα (2-0) και Βίρτους Μπασάνο (3-0). Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Τζένοα – Κάλιαρι (21/08, 21:45): Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στη Γένοβα, ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες. Η Τζένοα, η οποία έχει δυναμώση ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, στοχεύει σε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, έχοντας ξεκινήσει με νίκη τις φετινές της υποχρεώσεις, επικρατώντας της Λέτσε (3-2) στο κύπελλο. Επέστρεψε στην κατηγορία και θέλει να παραμείνει εδώ η Κάλιαρι, γι αυτό το λόγο θα παίζει για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Ενισχύθηκε σημαντικά για να πετύχει το στόχο της, ξεκινώντας με νίκη 5-1 επί της ΣΠΑΛ για το κύπελλο. Επιλογή μας το αμφίσκορο και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Mybet)

Παλέρμο – Σασσουόλο (21/08, 21:45): Μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία αναμένεται να δώσει τη φετινή χρονιά η Παλέρμο, η οποία έχει αποδυναμωθεί αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Παρόλα αυτά ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, επικρατώντας 1-0 της Μπάρι στο κύπελλο. Φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι η Σασσουόλο, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα χρονιά. Πολύ καλές οι εμφανίσεις της μέχρι τώρα στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: 2 (2.35 @ Stoiximan)

Πεσκάρα – Νάπολι (21/08, 21:45): Επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία η Πεσκάρα και στοχεύει στην παραμονή της εδώ. Δεν αναμένεται να έχει και πολύ εύκολο έργο, οπότε και θα παλεύει για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι της. Ξεκίνησε με νίκη τις φετινές υποχρεώσεις της, επικρατώντας με 2-0 της Φροζινόνε στο κύπελλο. Με νίκη θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Νάπολι, που θα ήθελε φέτος να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι. Ενδιαφέρον το πως θα σταθεί στη μετά Ιγκουαΐν εποχή.

Προγνωστικό: 2-3 (2.00 @ Goalbet)