Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Ανοίγει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ Ιταλίας, με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται. Στις 19:00 η Ρόμα υποδέχεται την Ουντινέζε και στις 21:45 η πρωταθλήτρια Γιουβέντους φιλοξενεί την Φιορεντίνα.

Ρόμα – Ουντινέζε (20/08, 19:00): Με το δεξί θέλει να μπει στο νέο πρωτάθλημα η Ρόμα, η οποία στοχεύει φέτος σε κάτι καλύτερο από την περσινή της πορεία. Παράλληλα πρέπει να παίξει συντηρητικά, καθώς μεσοβδόμαδα έχει το επαναληπτικό παιχνίδι με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε δεν ξεκίνησε θετικά τις φετινές της υποχρεώσεις, καθώς αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 2-3 από την Σπέτσια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (20/08, 21:45): Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους ξεκινάει τη φετινή πορεία για την υπεράσπιση του τίτλου της, υποδεχόμενη την Φιορεντίνα, σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν. Καλή παράδοση για του γηπεδούχους κόντρα στους “βιόλα”, που θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν αποκτήσει απέναντι τους. Θετικές οι εμφανίσεις της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, σε σχέση με αυτές τις Φιορεντίνα, που απογοήτευσε. Παίρνει τη νίκη η Γιούβε, αν και δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (3.25 @ Goalbet)