Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 22η αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας.

Κάλιαρι – Σασουόλο (22/12, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κάλιαρι, προερχόμενη από δυο σερί ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Σασουόλο, καθώς μετά από τη νίκη κόντρα στην Έμπολι (3-0), δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό, έχοντας ηττηθεί και στα δυο παιχνίδια που ακολούθησαν.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Νάπολι (22/12, 21:45): Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στη Φλωρεντία. Η γηπεδούχος Φιορεντίνα θέλει να επιστρέψει στους βαθμούς μετά από δυο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Εντός έδρας παραμένει χωρίς ήττα, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αήττητη παραμένει ωστόσο και η Νάπολι, η οποία μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, στα τελευταία παιχνίδια της. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Παλέρμο – Πεσκάρα (22/12, 21:45): Ντέρμπι ουραγών, με τη γηπεδούχο Παλέρμο να προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από έντεκα παιχνίδια (0-1-10), καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τζένοα (3-4). Από την άλλη, η Πεσκάρα αγνοεί τη νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί που “τρέχει”. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Ρόμα – Κιέβο (22/12, 21:45): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά και την ήττα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους (1-0), έχει απόψε η Ρόμα. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της, όπου σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράει ισάριθμες νίκες. Η φιλοξενούμενη Κιέβο παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας πάρει τη νίκη στις δυο τελευταίες. Κόντρα στην Ρόμα αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Επιλογή μας είναι η νίκη των Ρωμαίων σε συνδυασμό με μεγάλο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Ουντινέζε (22/12, 21:45): Άποντη εδώ και δυο αγωνιστικές παραμένει η Σαμπντόρια, έχοντας ηττηθεί από Λάτσιο (1-2) και Κιέβο (2-1). Επιβάλλεται η επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τορίνο – Τζένοα (22/12, 21:45): Σε αγωνιστική πρώση βρίσκεται στον τελευταίο καιρό η Τορίνο, η οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, στις οποίες και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Από την πλευρά της, η Τζένοα, εξακολουθεί να μην είναι σταθερή στην απόδοση της στο πρωτάθλημα, και μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα (1-0), γνώρισε την ήττα από το Παλέρμο (3-4). Θα πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)