Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας, η οποία “ρίχνει” αυλαία σήμερα.

Σασουόλο – Ίντερ (18/12, 13:30): Όλα για όλα θέλει να τα δώσει στο σημερινό παιχνίδι η Σασουόλο, καθώς παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Προέρχεται από ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ, μετά και την βαριά ήττα στην έδρα της Νάπολι (3-0). Πολύ κακή μακριά από την έδρα της, με μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία από αυτά.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Κιέβο – Σαμπντόρια (18/12, 16:00): Επιστροφή στις νίκες για την Κιέβο, μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Πέρασε από την έδρα της Παλέρμο (0-2) και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Από την άλλη πλευρά, η Σαμπντόρια υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου και μετρούσε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο σημρινό παιχνίδι θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.85 @ Interwetten)

Νάπολι – Τορίνο (18/12, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Νάπολι, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Προέρχεται από το 0-5 επί της Κάλιαρι, που την έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Τους πρώτους της βαθμούς μετά από δυο διαδοχικές ήττες ψάχνει η Τορίνο, η οποία καλείται να αφήσιε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με την Γιουβέντους (1-3). Ακόμη μια αναμέτρηση που επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.60 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Μπολόνια (18/12, 16:00): Δεκατέσσερις αγωνιστικές έχει συμπληρώσει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα η Πεσκάρα, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Θέλει να επανέλθει στις νίκες με σκοπό να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την πλευρά της, και η Μπολόνια αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Παράλληλα, δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή μας το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Κροτόνε (18/12, 16:00): Σε ανοδική πορεία η Ουντινέζε, προερχόμενη από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μπολόνια (1-0) και Αταλάντα (1-3). Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια για την Κροτόνε, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες, επικρατώντας με 2-1 της Πεσκάρα. Ξεκάθαρο φαβορί η Ουντινέζε.

Προγνωστικά: 1 (1.50 @ Interwetten)

Τζένοα – Παλέρμο (18/12, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Τζένοα, μετά από δυο παιχνίδια μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Επικράτησε σε εξ’ αναβολής ματς της Φιορεντίνα (1-0) και ανέβηκε ψυχολογικά. Από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα για την ουραγό της βαθμολογίας Παλέρμο, η οποία προέρχεται από εννέα διαδοχικές ήττες. Παίρνει τη νίκη η γηπεδούχος Τζένοα.

Προγνωστικά: 1 (1.55 @ Interwetten)

Λάτσιο – Φιορεντίνα (18/12, 21:45): Γρήγορα άφησε πίσω της την ήττα από τη Ρόμα (0-2) η Λάτσιο, η οποία πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (1-2). Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι γενικά και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Μετά από δυο σερί νίκες, η Φιορεντίνα ηττήθηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Τζένοα (1-0), και θα ήθελε άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.80 @ Interwetten)