Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Έμπολι – Κάλιαρι (17/12, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Από την πλευρά της, η Κάλιαρι γνώρισε την συντριβή από τη Νάπολι (0-5), μετά από δυο παιχνίδια αήττητη και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Σε πιο δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, όντες οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού, η νίκη είναι μονόδρομος γι’ αυτούς.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)

Μίλαν – Αταλάντα (17/12, 19:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Μίλαν, γεγονός που την αφήνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να ήταν η ομάδα με την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στην Ευρώπη, μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο πλέον η Αταλάντα προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οπότε και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Γιουβέντους – Ρόμα (17/12, 21:45): Η αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στο Τορίνο. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους έχει επιστρέψει για τα καλά στις νίκες, έχοντας δυο διαδοχικές, μετά και την ήττα της από την Τζένοα (3-1). Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται ωστόσο και η Ρόμα, η οποία θέλει πάση θυσία κάποιο θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ώστε να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή. Νικηφόρα τα 24 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για την Γιουβέντους, πανηγυρίζει ακόμη ένα τρίποντο σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)