Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας.

Μίλαν – Κροτόνε (04/12, 13:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Μίλαν, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό. Διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της μέχρι τώρα και θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κόντρα στην Κροτόνε είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και πολύ δύσκολα θα κάνει τη ζημιά σήμερα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Λάτσιο – Ρόμα (04/12, 16:00): Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Ολίμπικο, με το ντέρμπι της Ρώμης. Λάτσιο και Ρόμα βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που τις φέρνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εννέα σερί παιχνίδια παραμένει αήττητη η Λάτσιο, η οποία μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση με την Αταλάντα, επικρατώντας της Πεσκάρα (3-2). Επιλογή μας το μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Πεσκάρα – Κάλιαρι (04/12, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και δώδεκα παιχνίδια η Πεσκάρα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, προερχόμενη από έξι διαδοχικές ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Κάλιαρι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες. Σε καλύτερη κατάσταση η Κάλιαρι, θα πάμε με το διπλό στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Τορίνο (04/12, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Σαμπντόρια, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Ωστόσο, αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια και η Τορίνο, η οποία έχει επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)

Σασουόλο – Έμπολι (04/12, 16:00): Πολύ κακή χρονιά πραγματοποιεί μέχρι τώρα η Σασουόλο, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων χρόνων, με αποτέλεσμα να παραμένει οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Παράλληλα, αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Από δυο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα προέρχεται και η Έμπολι, δεχόμενη δυο “τεσσάρες” από Φιορεντίνα και Μίλαν, αμφότερες εντός έδρας. Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες, ωστόσο στηρίζουμε την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Παλέρμο (04/12, 21:45): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των έξι αγώνων για την Φιορεντίνα, η οποία μετρούσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Οι “βιόλα” προέρχονται από βαριά ήττα κόντρα στην Ίντερ (4-2), ωστόσο έχουν τεράστια ευκαιρία σήμερα για να επιστρέψουν στις νίκες. Όλο και χειρότερα τα πράγματα για την Παλέρμο, η οποία οδεύει ολοταχώς για τον υποβιβασμό. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα εφτά τελευταία. Νίκη με μεγάλο σκορ για την Φιορεντίνα η επιλογή μας.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.65 @ Interwetten)