Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Νάπολι – Σασσουόλο (28/11, 20:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό εξακολουθεί να είναι στο φετινό πρωτάθλημα η Νάπολι, η οποία έχει μείνει ήδη πίσω στη μάχη του τίτλου. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα, και σήμερα θέλει ακόμη ένα τρίποντο. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκεται από την πλευρά της η Σασσουόλο, η οποία παραμένει χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις τελευταίες, ούσα οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Επιλογή μας το 2-3 Goal στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.15 @ Interwetten)

Ίντερ – Φιορεντίνα (28/11, 22:00): Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο “Μεάτσα” ανάμεσα σε Ίντερ και Φιορεντίνα. Οι “νερατζούρι”, με νέο τεχνικό στον πάγκο της, θέλει να δωσει στο αήττητο που φτιάχνει, μετρώντας μια νίκη επί της Κροτόνε (3-0) και μια ισοπαλία με τη Μίλαν (2-2). Από την άλλη πλευρά, αήττητη παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Φιορεντίνα, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, προερχόμενη από την εκτός έδρας εντυπωσιακή νίκη επί της Έμπολι (0-4). Στο σημερινό παιχνίδι θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)