Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Ξεχωρίζει το “Derby della Madonnina” ανάμεσα στην Μίλαν και στην Ίντερ.

Σαμπντόρια – Σασσουόλο (20/11, 13:30): Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Σαμπντόρια, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η Σασσουόλο αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Αταλάντα – Ρόμα (20/11, 16:00): Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Αταλάντα, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας παράλληλα απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια και η Ρόμα, η οποία με τη σειρά της έχει πέντε νικες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα, οπότε και θα επιλέγουμε ένα μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Μπολόνια – Παλέρμο (20/11, 16:00): Αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και εφτά παιχνίδια η Μπολόνια, η οποία και έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση και η ομάδα του Παλέρμο, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις πέντε τελευταίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Κροτόνε – Τορίνο (20/11, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Κροτόνε, που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ίντερ (3-0). Αντιθέτως, μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Τορίνο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι (5-1). Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και επιλέγουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Έμπολι – Φιορεντίνα (20/11, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες κατάφερε να πανηγυρίσει η Έμπολι. Παράλληλα αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι της Έμπολι, στο οποίο και κατάφερε να βρει δίχτυα. Αήττητη παραμένει από την πλευρά της η Φιορεντίνα, η οποία και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Επικρατεί στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Under 2.5 (3.95 @ Interwetten)

Λάτσιο – Τζένοα (20/11, 16:00): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών προέρχεται η Λάτσιο, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλό της, με την Τζένοα να μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ακόμη δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιλέγουμε το Over 2.5 στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Μίλαν – Ίντερ (20/11, 21:45): Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στο “Τζουζέπε Μεάτσα” με την Μίλαν να υποδέχεται την Ίντερ. Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μίλαν, μετά και την απρόσμενη ήττα στην έδρα της Τζένοα. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και επιλέγουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Interwetten)