Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Κιέβο – Κάλιαρι (19/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νικής παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Κιέβο, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Από την πλευρά της, η Κάλιαρι προέρχεται από την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι, επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Νάπολι (19/11, 19:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Ουντινέζε, η οποία μετά από δυο νίκες, αρκέστηκε σε δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στο σερί της αυτό και κόντρα στη Νάπολι. Οι “παρτενοπέι” θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά παιχνίδια μετά από δυο σερί αποτυχημένες προσπάθειες, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Και σε αυτή την αναμέτρηση επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Γιουβέντους – Πεσκάρα (19/11, 21:45): Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις νίκες έχει κόντρα στην Πεσκάρα, η Γιουβέντους, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, όπου και απέχει τέσσερις βαθμούς πάνω από τους διώκτες της. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Πεσκάρα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες. Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους, παίρνει τη νίκη σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.40 @ Interwetten)