Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με τις υπόλοιπες οκτώ αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Πεσκάρα – Έμπολι (06/11, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εννέα αγωνιστικές η Πεσκάρα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντίστοιχα όμως, και η Έμπολι παραμένει χωρίς νίκη εδώ και οκτώ παιχνίδια, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες απολογισμό, σερί στο οποίο δεν έχει καταφέρει ούτε και να σκοράρει. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Κιέβο – Γιουβέντους (06/11, 16:00): Έχοντας μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κιέβο, κόντρα στην οποία θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική της νίκη. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης και μένει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά της, η Κιέβο παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Τζένοα – Ουντινέζε (06/11, 16:00): Ασταθής πορεία πραγματοποιεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Τζένοα, η οποία παρουσιάζεται καλύτερη μπροστά στο κοινό της, όπου μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Κόντρα στην Ουντινέζε θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά και την βαριά ήττα από την Αταλάντα (3-0). Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και τρία παιχνίδια, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Για τη νίκη αναμένεται να παίξουν και οι δυο ομάδες, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Παλέρμο – Μίλαν (06/11, 16:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η ομάδα του Παλέρμο, η οποία παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Αυτή την κατάσταση είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μίλαν και να πάρει το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο, μετά και από εκείνο κόντρα στην Πεσκάρα. Είναι το φαβορί οι “ροσονέρι” και εμείς τους στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (1.63 @ Magicbet)

Σασουόλο – Αταλάντα (06/11, 16:00): Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σασουόλο, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία. Κόντρα στην Αταλάντα θέλει πάση θυσία μια καλή εμφάνιση και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την πλευρά της, η Αταλάντα είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ούσα και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολα θα χάσει σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια (06/11, 19:00): Με απολογισμό δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η Φιορεντίνα παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που θέλει να διατηρήσει και κόντρα στην Σαμπντόρια, με σκοπό να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο όμως, καθώς η Σαμπντόρια θα κυνηγήσει το δεύτερο διαδοχικό της τριποντο, μετά και από αυτό κόντρα στην Ίντερ (1-0), καθώς θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Mybet)

Ίντερ – Κροτόνε (06/11, 19:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την Ίντερ, η οποία έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι η νίκη, που θα της ανεβάσει την ψυχολογία, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες, με δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, η Κροτόνε κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 1/1 (1.73 @ Stoiximan)

Ρόμα – Μπολόνια (06/11, 21:45): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Ρόμα, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, μετά και από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί με μια νίκη, ξεπερνώντας γρήγορα και το στραβοπάτημα με την Έμπολι (0-0). Αντίθετα η Μπολόνια παραμένει χωρίς κάποιο τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Αναμένουμε νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.60 @ Goalbet)