Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, με τη διεξαγωγή έξι αγώνων.

Αταλάντα – Τζένοα (30/10, 13:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Αταλάντα, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Το γεγονός αυτό την έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπου και θέλει να παραμείνει. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά και το 3-0 επί της Μίλαν.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Κροτόνε – Κιέβο (30/10, 16:00): Μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Κροτόνε παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Από την πλευρά της, η Κιέβο παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, προερχόμενη από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Έμπολι – Ρόμα (30/10, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται εδώ και εφτά αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε κανένα παιχνίδι από αυτά. Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ούσα πλέον και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παίρνει τη νίκη και στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.40 @ Betshop)

Λάτσιο – Σασουόλο (30/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Λάτσιο, η οποία μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Σασουόλο θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της αυτό. Από την άλλη πλευρά, η Σασουόλο υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Μίλαν – Πεσκάρα (30/10, 16:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των έξι αγώνων που “έτρεχε” η Μίλαν, η οποία υπέστη την ήττα 3-0 στην έδρα της Τζένοα. Στο σημερινό παιχνίδι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Και αυτό διότι η Πεσκάτα παραμένει χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ούσα και σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.30 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Ίντερ (30/10, 21:45): Να αφήσει άμεσα πίσω της την βαριά ήττα 4-1 από την Γιουβέντους και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, θέλει η Σαμπντόρια. Ωστόσο κόντρα στην Ίντερ, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετρούσαν μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Επιλογή μας στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Mybet)