Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 10η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, εκεί όπου διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις.

Κιέβο – Μπολόνια (26/10, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Κιέβο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Μπολόνια, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα επιλέξουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Φιορεντίνα – Κροτόνε (26/10, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Φιορεντίνα, η οποία “πέρασε” με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Κάλιαρι (3-5). Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο απολογισμός της μέχρι και το παιχνίδι αυτό. Κόντρα στην Κροτόνε είναι το απόλυτο φαβορί, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετά από εννέα παιχνίδια μετρούν μόλις ένα βαθμό, έχοντας ηττηθεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Παίρνει τη νίκη η Φιορεντίνα σε συνδυασμό με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Ίντερ – Τορίνο (26/10, 21:45): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερα παιχνίδια θέλει πάση θυσία η Ίντερ. Προερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες, γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει άλλα περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Από την πλευρά της, η Τορίνο παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Betshop)

Γιουβέντους – Σαμπντόρια (26/10, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες υπέστη η Γιουβέντους, η οποία έφυγε για δεύτερη φορά με άδεια χέρια από το Μιλάνο, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μίλαν (1-0), αυτή τη φορά. Από την άλλη πλευρά, η Σαμπντόρια κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ανέβηκε ψυχολογικά μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με την Τζένοα (2-1).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.15 @ Magicbet)

Λάτσιο – Κάλιαρι (26/10, 21:45): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Λάτσιο, η οποία μετράει κατά σειρά δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο παιχνίδι με την Κάλιαρι θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο της με μια νίκη. Από την πλευρά της, η Κάλιαρι υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τρεις διαδοχικές νίκες. Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Νάπολι – Έμπολι (26/10, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι, μετά από δυο σερί ήττες κόντρα σε Αταλάντα (1-0) και Ρόμα (1-3). Κόντρα στην Έμπολι θέλει τη νίκη, με σκοπό να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να ανέβει ψυχολογικά. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Παράλληλα, δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε αυτά τα παιχνίδια. Δύσκολα θα το κάνουν σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Mybet)

Πεσκάρα – Αταλάντα (26/10, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Πεσκάρα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτό. Αντιθέτως, η Αταλάντα προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οπότε και τους στηρίζουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Stoiximan)

Σασουόλο – Ρόμα (26/10, 21:45): Μπορεί να αγνοεί την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, ωστόσο η Σασουόλο δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδό της. Ωστόσο, έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Ρόμα, η οποία θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο σήμερα, με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιουβέντους.

Προγνωστικό: 2 (1.92 @ Goalbet)