Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Σέντρα σήμερα στην 24η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Μονπελιέ – Μονακό (07/02, 20:00): Με νίκη ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο της Μονπελιέ ο νέος προπονητής Γκασέ. Η ομάδα του επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της Μπαστιά και πήρε βαθιά «ανάσα» στη βαθμολογία, σήμερα όμως το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στην πρωτοπόρο Μονακό. Από το 3-1 επί της Νις έρχονται οι Μονεγάσκοι, που πλέον απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, σήμερα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα κόντρα στην προβληματική Μονπελιέ. Αποδεκτό το 1.80 στο διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (1.80 @Betshop)

Καέν – Μπορντό (07/02, 20:00): Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε η Καέν με το εκτός έδρας 0-1 επί της Γκινγκάμπ το Σάββατο, ανέβηκε στους 25 πόντους και το +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ την άλλη, η Μπορντό έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Ρεν, γενικά χάνει δύσκολα, αλλά εκτός έδρας δεν είναι πειστική. Στον αντίποδα, η Καέν είναι ισχυρή εντός έδρας, σκοράρει αρκετά και θεωρούμε ότι έχει προβάδισμα νίκης.

Προγνωστικό: Άσσος (2.60 @Betshop)

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ (07/02, 22:00): Πήρε αυτό που ήθελε η Παρί στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Ντιζόν (1-3), επιστρέφοντας στη δεύτερη θέση και το -3 απ’ την πρωτοπόρο Μονακό. Σήμερα υποδέχεται τη «σφιχτή» Λιλ, που πάντα είναι επικίνδυνη εκτός έδρας, όμως προέρχεται απ’ το εντός έδρας «στραπάτσο» με τη Λοριάν (0-1). Λογική επιλογή ο εύκολος άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.80 @Betshop)