Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 14η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Μονακό – Μαρσέιγ (26/11, 18:10): Δεν έδειξε επηρεασμένη απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος η Μονακό, που πέρασε με εμφατική νίκη 0-3 απ’ την έδρα της Λοριάν. Είναι πάντα στη δεύτερη θέση και το -3 απ’ την πρωτοπόρο Νις, σήμερα παίζει ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, όπου είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Οι Μασσαλοί επικράτησαν 1-0 της Καέν την περασμένη εβδομάδα, είναι στους 17 πόντους, αλλά δεν έχουν την ποιότητα να σταθούν στο Πριγκιπάτο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Betshop)

Μπορντό – Ντιζόν (26/11, 21:00): Με θετικό αποτέλεσμα επέστρεψε απ’ τη διακοπή η Μπορντό, που πήρε εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Γκινγκάμπ και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς πρωταθλήματος (1-4-0). Απ’ την άλλη, το αήττητο σερί της Ντιζόν τελείωσε με το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Νανσί, σήμερα ποντάρουμε στην καλή ψυχολογία των Γιρονδίνων, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Προγνωστικό: Άσσος (1.73 @Betshop)

Μονπελιέ – Νανσί (26/11, 21:00): Σε καλό μομέντουμ είναι η Μονπελιέ, που «χτίζει» χαρακτήρα με τα τελευταία αποτελέσματα. Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπαστιά, την ίδια στιγμή που η Νανσί πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ντιζόν. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, που σκοράρουν αρκετά στο γήπεδο τους και λογικά θα τα καταφέρουν και εναντίον της Νανσί.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Ναντ – Λιλ (26/11, 21:00): Αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα για τη Ναντ, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο ματς με την Παρί (2-0). Ήταν το τρίτο ματς που χάνει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, σήμερα υποδέχεται τη Λιλ που έρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει (με σκορ 0-1), την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε απ’ τη Λυών. Περιμένουμε κλειστό ματς, πολύ πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.85 @Betshop)

Καέν – Γκινγκάμπ (26/11, 21:00): Ακόμη μια εκτός έδρας ήττα για την Καέν, αυτή τη φορά με 1-0 απ’ τη Μαρσέιγ. Απ’ την άλλη, η Γκινγκάμπ δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε κόντρα στην Μπορντό (1-1), αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Συνήθως τα εντός έδρας ματς για την Καέν είναι «κλειστά», το ίδιο περιμένουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: ΝG (1.80 @Betshop)

Μετς – Λοριάν (26/11, 21:00): Σπουδαία νίκη πήρε η Μετς την περασμένη εβδομάδα με 1-2 επί της Τουλούζ, αποτέλεσμα που την επανάφερε στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές, όπου είχε μαζέψει μόλις έναν πόντο. Σήμερα υποδέχεται με καλή ψυχολογία τη Λοριάν, η οποία είναι κακή αμυντικά, διασύρθηκε εντός έδρας απ’ τη Μονακό (0-3) την περασμένη εβδομάδα και παραμένει τελευταία στην κατάταξη.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Betshop)