Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 28η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νανσί (04/03, 18:00): Επιτέλους, νίκη σε ντέρμπι για την Παρί Σεν Ζερμέν, που πέρασε με το εμφατικό 1-5 απ’ την έδρα της Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα. Έμεινε στο -3 απ’ την κορυφή, σήμερα υποδέχεται την αδύναμη Νανσί και δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα. Περιμένουμε άνετη νίκη με υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 3,5 (2.40 @Betshop)

Μονπελιέ – Γκινγκάμπ (04/03, 21:00): Λογική και εντός προγράμματος ήττα υπέστη η Μονπελιέ στο εκτός έδρας ματς με τη Νις την περασμένη εβδομάδα. Στο 85’ δέχτηκε το δεύτερο γκολ, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται την Γκινγκάμπ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, εντός έδρας σκοράρει σχεδόν πάντα. Απ’ την άλλη, η Γκινγκάμπ έρχεται από τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, εκτός έδρας είναι αδύναμη, αλλά ένα γκολ κόντρα στην κακή άμυνα της Μονπελιέ μπορεί να το βγάλει.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Μπαστιά – Σεντ Ετιέν (04/03, 21:00): Με νέο προπονητή η Μπαστιά τον Ρουί Αλμέιδα, θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα και να αρχίσει να παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται για να σώσει την κατηγορία. Είναι ομάδα έδρας και εκεί στηρίζεται, σήμερα υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν, η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, εκτός έδρας είναι προβληματική.

Προγνωστικό: Άσσος (3.10 @Betshop)

Ντιζόν – Νις (04/03, 21:00): Τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Ντιζόν, που έρχεται απ’ το εκτός έδρας δίκαιο 3-1 απ’ τη Ναντ. Στον αντίποδα, η Νις πήρε δύσκολη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Μονπελιέ, ήταν το τρίτο «τρίποντο» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, την κράτησε στο -3 απ’ την κορυφή. Θα πάμε με το καλοπληρωμένο διπλό της Νις, που μπορεί να έχει προβλήματα τελευταία, αλλά είναι ασφαλώς ανώτερη ομάδα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.30 @Betshop)

Καέν – Ανζέ (04/03, 21:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Καέν και Ανζέ, δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Η Καέν έρχεται από δύο σερί νίκες με σκορ 1-0 επί των Νανσί (εντός) και Σεντ Ετιέν (εκτός), την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Είναι ομάδες που δίνουν έμφαση στην άμυνα, λογική επιλογή το «κλειστό» ματς και το NG.

Προγνωστικό: ΝG (1.80 @Betshop)

Μετς – Ρεν (04/03, 21:00): Σε δύσκολη θέση είναι η Μετς, που πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, στο εντός έδρας 1-1 με τη Ναντ, κι αυτό με ανύπαρκτο πέναλτι στο 90’. Σήμερα «καίγεται» για την επικράτηση, το ματς είναι τελικός, την ίδια στιγμή που η Ρεν επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 1-0 επί της Λοριάν, αλλά εκτός έδρας δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)