Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 30η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Ναντ – Νις (18/03, 18:00): Μεγάλο διπλό έβγαλε η Ναντ την περασμένη εβδομάδα, καθώς πέρασε με 2-3 απ’ την έδρα της Μονπελιέ και έκανε άλμα προς την παραμονή. Σήμερα υποδέχεται με εξαιρετική ψυχολογία τη Νις, που «σκάλωσε» στο εντός έδρας 2-2 με την Καέν και έμεινε στο -5 απ’ την κορυφή και το -2 απ’ τη δεύτερη θέση, «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες. Η Ναντ είναι ανεβασμένη, εντός έδρας μπορεί να φανεί απειλητική, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.75 @Betshop)

Νανσί – Λοριάν (18/03, 21:00): Καθοριστικό ντέρμπι παραμονής για αμφότερες τις ομάδες, με τη Λοριάν να παραμένει ουραγός και τη Νανσί να βρίσκεται στην 18η θέση. Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις έναν πόντο στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, έρχονται από δύο σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 1-2 απ’ τη Λιλ. Απ’ την άλλη, η Λοριάν έρχεται από πέντε σερί ήττες, με τελευταίο το εντός έδρας 1-2 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, σήμερα ίσως παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για την παραμονή.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @Betshop)

Μπορντό – Μονπελιέ (18/03, 21:00): Λογική και εντός προγράμματος ήττα για την Μπορντό την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μονακό (2-1 εκτός), ήταν η πρώτη έπειτα από τρεις αγωνιστικές και μόλις η δεύτερη των τελευταίων 11 αγωνιστικών σ’ όλες τις διοργανώσεις. Σήμερα υποδέχεται τη Μονπελιέ και είναι το φαβορί, μιας και ο αντίπαλος είναι κακός εκτός έδρας, ενώ είναι και σε κακό μομέντουμ (μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές).

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @Betshop)

Τουλούζ – Ρεν (18/03, 21:00): Λογική εκτός έδρας ήττα 4-0 για την Τουλούζ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Λυών, ήταν η πρώτη έπειτα από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Σήμερα υποδέχεται τη Ρεν, που «σκάλωσε» στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Ντιζόν και έμεινε στο -5 απ’ την πεντάδα. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @Betshop)

Ανζέ – Γκινγκάμπ (18/03, 21:00): Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Ανζέ, τελικά αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μαρσέιγ εκτός έδρας (3-0). Έμεινε στους 36 πόντους η ομάδα του Μουλέν, βρίσκεται στο +8 απ’ την τελευταία τριάδα, σήμερα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η Γκινγκάμπ έρχεται απ’ το εντυπωσιακό εντός έδρας 5-0 επί της Μπαστιά, εκτός έδρας όμως είναι κακή αμυντικά. Θα πάμε με το Over 2,5, το οποίο εμφανίζει συχνά τελευταία η Ανζέ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.30 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες