Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Σέντρα σήμερα στην 29η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Νις – Καέν (10/03, 20:00): Συνεχίζει να παλεύει για τον τίτλο η Νις, που πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Ντιζόν την περασμένη εβδομάδα. Ανέβηκε στους 62 πόντους και παρέμεινε στο -3 απ’ την κορυφή, σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στην Καέν. Από ήττα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν 2-3 εντός έδρας απ’ την Ανζέ και έμειναν στο +4 απ’ την τελευταία τριάδα. Εκτός έδρας είναι κακοί αμυντικά, σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια απ’ τις κορυφαίες επιθέσεις της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.95 @Betshop)

Μαρσέιγ – Ανζέ (10/03, 21:45): Επέστρεψε στις νίκες η Μαρσέιγ, που πέρασε με το εντυπωσιακό 1-4 απ’ την έδρα της Λοριάν. Στους 42 πόντους και το -5 απ’ την 4η Λυών οι Μασσαλοί, σήμερα θέλουν οπωσδήποτε νέο «τρίποντο» κόντρα στην Ανζέ. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος οι φιλοξενούμενοι, που έρχονται από τέσσερις σερί νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 2-3 επί της Καέν. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, λογική επιλογή το καλοπληρωμένο G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Betshop)