Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 14η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ανζέ – Σεντ Ετιέν (27/11, 16:00): Σημαντικός ο εκτός έδρας πόντος που πήρε η Ανζέ κόντρα στη Ρεν (1-1), την ανέβασε στους 18, όσους έχει και η σημερινή της αντίπαλος, Σεντ Ετιέν. Οι «στεφανουά» δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νις (0-1), σήμερα «καίγονται» για νίκη διότι σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουν να απομακρύνονται απ’ την πεντάδα. Ρισκάρουμε και πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.95 @Betshop)

Νις – Μπαστιά (27/11, 18:00): Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Νις στο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν, όπου έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και μέταλλο. Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, στο +3 από Μονακό και Παρί, σήμερα δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι διαφορετικό εκτός της νίκης σ’ ένα θεωρητικά βατό ματς. Δεν έχει την ποιότητα να αντισταθεί η Μπαστιά.

Προγνωστικό: Άσσος και Over 2,5 (2.95 @Betshop)

Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν (27/11, 21:45): Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Λυών και Παρί. Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, οι οποίες πρέπει να σημειωθεί ότι μεσοβδόμαδα είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δε θα συναντήσουμε πολλές φορές την Παρί σε αποδόσεις κοντά στο 2.00, δε χωράει αμφιβολία ότι είναι ανώτερη ομάδα απ’ τη Λυών και θεωρούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να το δείξει και σε ντέρμπι, όπου φέτος απογοητεύει (ήττα με Μονακό, ισοπαλία με Μαρσέιγ).

Προγνωστικό: Διπλό (1.95 @Betshop)