Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ (21/08, 16:00): Πήγε να κάνει μεγάλη έκπληξη η Γκινγκάμπ στην πρεμιέρα, προηγήθηκε 0-2 μέσα στην έδρα της Μονακό, αλλά ισοφαρίστηκε στο 84’. Ανεπαρκής η Μαρσέιγ, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Τουλούζ και προβλημάτισε με την παρουσία της. Είναι αμφίρροπο ματς, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ (21/08, 18:00): Συνεχίζει να μην κάνει ικανοποιητικές εμφανίσεις η Σεντ Ετιέν, που μετά τις αναιμικές παρουσίες της με την ΑΕΚ, ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ την Μπορντό το νέο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Μονπελιέ πήρε δίκαιη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ανζέ και σήμερα θέλει να σταθεί επάξια στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Παρά το γεγονός ότι οι «στεφανουά» δεν πείθουν, θα τους στηρίξουμε στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @Interwetten)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς (21/08, 21:45): Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα, τελικά όμως πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Μπαστιά (0-1) εκτός έδρας. Σήμερα δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν και θέλει να το συνδυάσει με νίκη και καλή εμφάνιση εναντίον της νεοφώτιστης Μετς, η οποία πάντως ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Λιλ. Θεωρούμε ότι οι Παριζιάνοι θα ανοίξουν το ρυθμό θα ψάξουν αρκετά γκολ.

Προγνωστικό: 4-5 Goal (3.05 @Magicbet)