Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 13η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Γκινγκάμπ – Μπορντό (19/11, 16:00): Σε κακό μομέντουμ ήρθε η διακοπή για την Γκινγκάμπ, που είναι αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου πήρε τρεις νίκες και συνολικά 10 πόντους (3-1-0). Αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και η Μπορντό, η οποία όμως κέρδισε μόλις μια φορά, με το 2-1 εντός έδρας επί της Λοριάν την περασμένη αγωνιστική. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο, με δεδομένη και την έλλειψη καλών αποτελεσμάτων εκτός έδρας για τους Γιρονδίνους.

Προγνωστικό: Άσσος (2.55 @Betshop)

Μαρσέιγ – Καέν (19/11, 18:00): Ήρθε και η πρώτη ήττα για τον Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της Μαρσέιγ, που ήταν απογοητευτική εκτός έδρας κόντρα στη Μονπελιέ (3-1). Σήμερα «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην Καέν, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες πριν τη διακοπή με το σπουδαίο εντός έδρας 1-0 επί της πρωτοπόρου Νις. Η Καέν είναι αδύναμη εκτός έδρας, θεωρούμε ότι θα παίξει μαζικά άμυνα και περιμένουμε «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.00 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Νις (19/11, 21:45): Κάποια στιγμή θα έχανε η Νις, τελικά αυτό ήρθε στο εκτός έδρας ματς με την Καέν. Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, αλλά πλέον μόλις στο +3 απ’ τους διώκτες της. Δεν μπορεί να κερδίσει η Σεντ Ετιέν, που έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Μετς, είναι πάντα καλή εντός έδρας, αλλά θεωρούμε ότι η ξεκούραστη Νις μπορεί να φύγει με το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.45 @Betshop)