Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 26η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Μπορντό – Γκινγκάμπ (19/02, 16:00): Λογική και αναμενόμενη ήττα υπέστη η Μπορντό την περασμένη εβδομάδα με 0-3 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, σήμερα υποδέχεται την Γκινγκάμπ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το εντός έδρας σπουδαίο 2-1 επί της Λυών, ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν (19/02, 18:00): Σπουδαίας σημασίας επικράτηση για τη Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα με 0-3 εκτός έδρας επί της Νανσί. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Σεντ Ετιέν, που έρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, την περασμένη εβδομάδα διέλυσε εντός έδρας 4-0 τη Λοριάν. Η ομάδα με τα περισσότερα G/G είναι η Μονπελιέ, αυτό θα επιλέξουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @Betshop)

Λυών – Ντιζόν (19/02, 18:00): Σε τραγική κατάσταση η Λυών, ηττήθηκε και απ’ την Γκινγκάμπ την περασμένη εβδομάδα (2-1 εκτός), μετράει τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Σήμερα «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Ντιζόν, η οποία εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει για το Over 2,5. Στηρίζουμε τη νίκη της Λυών σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.90 @Betshop)

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ (19/02, 22:00): Δεν είχε προβλήματα η Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό, της οποίας επιβλήθηκε εύκολα 0-3. Απ’ την άλλη, έβγαλε αντίδραση η Τουλούζ με τους 7 πόντους που μάζεψε στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, σήμερα θα παίξει χωρίς άγχος και μπορεί να αντέξει μέχρι το ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.80 @Betshop)