Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 17η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Νις – Ντιζόν (18/12, 16:00): Έβγαλε χαρακτήρα η Νις στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με την Παρί, προηγήθηκε 0-2, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-2). Θετικός και ο πόντος, την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας και το +1 απ’ τη Μονακό, σήμερα προφανώς δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός της νίκης. Υποδέχεται την προβληματική Ντιζόν, που δε βλέπουμε τον τρόπο για να φανεί απειλητική.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.65 @Betshop)

Μαρσέιγ – Λιλ (18/12, 18:00): Ντέρμπι φορμαρισμένων σήμερα στο «Βελοντρόμ», όπου η Μαρσέιγ προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ η Λιλ έκανε 3/3 «τρίποντα» μετά την απομάκρυνση του κόουτς Αντονετί. Εντός έδρας η Μαρσέιγ είναι πιο αποδοτική και παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση, θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την πεντάδα, θεωρούμε ότι κόντρα στη Λιλ μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Betshop)

Μονακό – Λυών (18/12, 21:45): Σούπερ ντέρμπι θα γίνει στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου η φορμαρισμένη Μονακό υποδέχεται τη Λυών. Φοβεροί οι Μονεγάσκοι, διέλυσαν εκτός έδρας την Μπορντό (0-4) και μείωσαν στο -1 απ’ την κορυφή, σήμερα είναι το απόλυτο φαβορί εντός έδρας, όπου παραμένουν αήττητοι σ’ όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι κακή η Λυών, έρχεται από νίκη με τη Ρεν, αλλά στο Μονακό θα «λυγίσει».

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Betshop)