Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια στην 5η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Μονπελιέ – Νις (18/09, 16:00): Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 1-1 για τη Μονπελιέ κόντρα στην Γκινγκάμπ, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Νις. Στον αντίποδα, η Νις έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είδε τον Μπαλοτέλι να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του και πανηγύρισε σπουδαία νίκη 3-2 στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ. Θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (3.35 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Μπαστιά (18/09, 18:00): Αλώβητη έφυγε απ’ την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν η Σεντ Ετιέν χάρη στο γκολ του Μπέριτς στις καθυστερήσεις. Διευρύνθηκε το αήττητο σερί των «στεφανουά», οι οποίοι σήμερα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και κόντρα στην Μπαστιά μπορούν να τα καταφέρουν.

Προγνωστικό: Άσσος (1.65 @Magicbet)

Μαρσέιγ – Λυών (18/09, 21:45): Μέσα απ’ τα χέρια της έχασε το θετικό αποτέλεσμα η Μαρσέιγ στο ντέρμπι με τη Νις (ήττα 3-2), κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα θα είναι πιο ξεκούραστη απ’ τη Λυών, η οποία προέρχεται από δύο σερί «βαριές» ήττες από Ντιζόν (4-2 εκτός) και Μπορντό (1-3 εντός), ενώ την Τετάρτη είχε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (2.80 @Interwetten)