Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Α’ Γαλλίας σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Νανσί – Λυών (14/08, 16:00): Νεοφώτιστη η Νανσί, κατάφερε να επιστρέψει στη Ligue 1 και στόχος της είναι ασφαλώς η παραμονή. Υποδέχεται τη Λυών, που συνεχίζει με τον Μπρούνο Ζενεσιό στην άκρη του πάγκου και θέλει φέτος να κάνει κάτι περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Μπορεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν να ηττήθηκε απ’ την Παρί (4-1 στο Σούπερ Καπ), ωστόσο σήμερα περιμένουμε αντίδραση και καλύτερη παρουσία.

Προγνωστικό: Διπλό (2.30 @Betshop)

Νις – Ρεν (14/08, 18:00): Δύο απ’ τις ποιοτικές ομάδες της περσινής λίγκας οι Νις και Ρεν, φέτος θέλουν να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο, έχοντας αμφότερες νέους προπονητές (Φαβρ στη Νις, Γκουρκίφ στη Ρεν). Η Νις έχασε τον ηγέτη και παικταρά Μπεν Αρφά, ενώ η Ρεν πούλησε τον νεαρό Ντεμπελέ. Είναι δύο επιθετικά σύνολα, που έχουν προϊστορία στα Over 2,5 και τα «ανοιχτά» ματς, θα επιλέξουμε το Over και στη σημερινή πρεμιέρα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.35 @Magicbet)

Μαρσέιγ – Τουλούζ (14/08, 21:45): Να φύγει και να μην ξανάρθει η περσινή σεζόν για τη Μαρσέιγ, που κάποια στιγμή έφτασε να απειλείται ακόμη και με υποβιβασμό. Στο φινάλε σώθηκε η Τουλούζ, που έκανε φοβερή αντεπίθεση υπό τις οδηγίες του Πασκάλ Ντουπράζ, ο οποίος συνεχίζει στην άκρη του πάγκου της. Οι Μασσαλοί δεν έκαναν κάτι σπουδαίο στο μεταγραφικό παζάρι, ξεχωρίζει η απόκτηση με δανεισμό του Γκομίς απ’ τη Σουόνσι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Θα πάμε με την έκπληξη που κρύβουν οι πρεμιέρες.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.95 @Interwetten)