Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Καέν – Νις (06/11, 16:00): Δεν έχει σταματημό το «τρένο» της Νις, που έκανε ακόμη μια μαγική εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα και επικράτησε 4-1 της Ναντ. Είναι πάντα πρώτη και στο +6 πλέον από Παρί και Μονακό, στο χέρι της είναι να κρατήσει ή να αυξήσει αυτή τη διαφορά. Στον αντίποδα, η Καέν προέρχεται από τρεις σερί ήττες και δε θεωρούμε ότι μπορεί να κοντράρει τη Νις.

Προγνωστικό: Διπλό (2.56 @Goalbet)

Μετς – Σεντ Ετιέν (06/11, 18:00): Σε καθοδική πορεία η Μετς, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, στις τρεις εκ των οποίων δε σκόραρε. Στον αντίποδα, η Σεντ Ετιέν χάνει πάρα πολύ δύσκολα, ωστόσο κερδίζει επίσης πάρα πολύ δύσκολα. Συνήθως οι «στεφανουά» παίζουν «σφιχτά» και πάνε για την ισοπαλία, αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.75 @Betshop)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (06/11, 21:45): Δεν ικανοποίησε με την απόδοση της η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά κατάφερε να περάσει με 0-1 απ’ την έδρα της Λιλ την περασμένη εβδομάδα. Την ίδια ώρα, η Ρεν παρέμεινε σε καλή κατάσταση και πήρε την τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (3-1-0), ανεβαίνοντας στους 20 πόντους και την 5η θέση. Μπορεί να σκοράρει σήμερα η Ρεν και να βοηθήσει για το G/G. Άλλωστε, η άμυνα της Παρί δεν τρομάζει.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Magicbet)