Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 28η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Λοριάν – Μαρσέιγ (05/03, 16:00): Ακόμη μια ήττα για τη Λοριάν την περασμένη εβδομάδα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ντέρμπι της Βρετάνης με τη Ρεν. Παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, στο -6 απ’ την απευθείας παραμονή και στο -5 απ’ τη θέση των μπαράζ, σήμερα παίζει «τελικό». Απ’ την άλλη, η Μαρσέιγ έρχεται από απρόσμενο εντός έδρας διασυρμό με την Παρί (1-5), είναι δεδομένο ότι σήμερα θέλει να βγάλει αντίδραση.

Προγνωστικό: Διπλό (2.25 @Betshop)

Τουλούζ – Λιλ (05/03, 18:00): Διευρύνθηκε το αήττητο σερί της Τουλούζ, που κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα και στο εκτός έδρας ματς με τη Νανσί (0-0). Είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (2-3-0), έρχεται από δύο σερί εμφατικές εντός έδρας νίκες επί των Ανζέ (4-0) και Μπαστιά (4-1). Απ’ την άλλη, η Λιλ έχασε στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, εκτός έδρας γενικά φέτος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος (2.20 @Betshop)

Μονακό – Ναντ (05/03, 22:00): Επέστρεψε στις νίκες η Μονακό με το εκτός έδρας 1-2 επί της Γκινγκάμπ, αποτέλεσμα που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας συνήθως κερδίζει με μεγάλα σκορ και χωρίς να δεχτεί γκολ, το ίδιο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και σήμερα κόντρα στην ανεβασμένη Ναντ, αλλά όχι ικανή να κάνει τη ζημιά στο Πριγκιπάτο.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.25 @Betshop)