Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 23η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Τουλούζ – Ανζέ (05/02, 16:00): Σε τραγική κατάσταση η Τουλούζ, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες την περασμένη εβδομάδα, καθώς διασύρθηκε εντός έδρας 0-3 απ’ τη Σεντ Ετιέν. Σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, θέλει νίκη κόντρα σε μια βατή αντίπαλο όπως η Ανζέ, θεωρούμε ότι μπορεί να την πάρει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.05 @Betshop)

Ναντ – Νανσί (05/02, 18:00): Αλώβητη έφυγε απ’ το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Ρεν η Ναντ (1-1), που θα μπορούσε να κερδίσει καθώς προηγούνταν μέχρι το φινάλε. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Νανσί, που μπορεί να έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Μπορντό, αλλά σε γενικές γραμμές τα πηγαίνει αρκετά καλά. Θα πάμε με την έδρα της φορμαρισμένης Ναντ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Betshop)

Σεντ Ετιέν – Λυών (05/02, 22:00): Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό η Σεντ Ετιέν, που έρχεται από δύο σερί νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εμφατικό εκτός έδρας 0-3 επί της Τουλούζ. Στον αντίποδα, η Λυών είναι υπό πίεση, έρχεται απ’ το εντός έδρας απρόσμενο 1-2 απ’ τη Λιλ, σήμερα απαγορεύεται να ηττηθεί. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.80 @Betshop)