Προγνωστικά Α’ Λευκορωσίας: Σέντρα στην 12η αγωνιστική της Α’ Λευκορωσίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει σήμερα 6 αναμετρήσεις.

Μινσκ – Σλουτσκ (15/06, 18:00): Αναμέτρηση με φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην 7η θέση με 17 πόντους. Την ίδια στιγμή, η Σλουτσκ βρίσκεται στην 15η θέση με 9 πόντους, προέρχεται από πέντε ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και δείχνει ότι δύσκολα θα φτάσει στην παραμονή. Προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Μπελσίνα – Ντιναμό Μινσκ (15/06, 18:00): Χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η Μπελσίνα, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Απέναντι της όμως έρχεται η σούπερ φορμαρισμένη Ντιναμό Μινσκ, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι επιλογή το «διπλό», αλλά θα προτιμήσουμε το Over 2,5 με δεδομένη την κακή αμυντική κατάσταση της Μπελσίνα και το φορμάρισμα της Ντιναμό Μινσκ.

Προγνωστικό: Over 2,5

Σλάβια – Τορπέντο (15/06, 18:30): Σε φουλ φόρμα η Σλάβια, υποδέχεται την Τορπέντο και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (4-2-0), κέρδισαν τα τελευταία 4/5 ματς πρωταθλήματος, έχουν ανέβει στην 4η θέση με 18 πόντους. Στον αντίποδα, η Τορπέντο δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος

Βίτεμπσκ – Γκρανίτ (15/06, 19:00): Ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο Βίτεμπσκ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Γκρανίτ. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, που σκόραραν δύο φορές σε αμφότερες τις επιτυχίες τους, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μόλις δύο φορές στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, όπου όμως έχασαν μόλις μια φορά (2-6-1). Θα πάμε με το G/G, με δεδομένο ότι πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες.

Προγνωστικό: G/G

Ντιναμό Μπρεστ – Ναφτάν (15/06, 19:30): Ακόμη ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ντέρμπι για την «ουρά» της βαθμολογίας. Στενεύουν τα περιθώρια για τη Ναφτάν, που δεν έχει νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και προέρχεται από δύο σερί ήττες. Παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Μπρεστ αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις και δεν έχει σταθερότητα. Παρ’ όλα αυτά, το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της Ναφτάν εκτός έδρας (4/4 ήττες με επιμέρους σκορ 1-8) μας οδηγεί στο συμπέρασμα του άσσου.

Προγνωστικό: Άσσος

Μπάτε – Κρουμάκι (15/06, 21:00): Δε μας τα λέει καθόλου καλά η Μπάτε, που υπέστη ακόμη μια ήττα την περασμένη εβδομάδα, αυτή τη φορά με 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Σλάβια. Ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το κλίμα αρχίζει να «στραβώνει» πολύ για τον κόουτς Γιερμάκοβιτς. Σήμερα έρχεται ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη μέχρι τώρα έκπληξη της σεζόν, Κρουμάκι, η οποία φιγουράρει στην τρίτη θέση. Λογικά η Μπάτε θα βγάλει εγωισμό και περιμένουμε να πάρει εύκολη νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5