Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με τρεις συναντήσεις ξεκινάει η 9η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η Παλμέιρας.

Παλμέιρας – Σάντα Κρουζ (18/06, 22:00): Με φόρα ερχόταν η Παλμέιρας στο μεσοβδόμαδο ματς με την Κοριτίμπα (από τρεις σερί νίκες), γκέλαρε όμως (2-2) και σήμερα επιζητά την άμεση επιστροφή στα τρίποντα, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του πίνακα. Η Σάντα Κρουζ πήρε τη νίκη επί της Φιγκεϊρένσε με 1-0, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών άσφαιρων ηττών. Βλέπουμε πολλά γκολ στο “Allianz Parque”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Goalbet)

Ατλέτικο Παραναένσε – Σάντος (19/06, 00:00): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στην Κοριτίμπα, με δεδομένη τη φόρμα της Σάντος, αλλά και τις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της Ατλέτικο Παραναένσε. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις κολλητές νίκες με ανέπαφη εστία, οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι φέτος μέσα στο “σπίτι” τους με δύο νίκες και μία ισοπαλία. “Μυρίζει” ισοπαλία η αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ Betshop)

Αμέρικα Μινέιρο – Κοριτίμπα (19/06, 03:00): Ουραγός στη βαθμολογία η Αμέρικα Μινέιρο, προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες με σκορ 3-1. Η Κοριτίμπα, από την πλευρά της, παραμένει αήττητη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, κερδίζοντας με 3-2 τη Σπορτ Ρεσίφε και κρατώντας στο ισόπαλο 2-2 τη δυνατή Παλμέιρας (εντός έδρας αμφότερα τα ματς). Οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει… στενή σχέση με το G/G κι εμείς θα το τιμήσουμε.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)